Ga jij mee op griezeltocht

met kwb Lichtaart ?

 

Van zaterdag 21 oktober 2023 tot en met zondag 7 januari 2024

 

Een avontuurlijke wandeling van ongeveer 4 km in de bossen van Lichtaart. De tocht start aan de parking bij wandelknooppunt 28. Parkeren kan je ook bij camping Floreal.

 

Op za 11 november Griezelnamiddag van 14u tot 17u met pompoensoep, chocomelk,… en Fotoshoot met de Griezelman

 

Twee griezelverhalen in één tocht

Een luisterwandeling voor jong en oud met spannende verhalen op kindermaat, verteld door Stan Van Samang. De deelnemers vinden onderweg op zeven plaatsen een bord in griezelthema. Daarop staan telkens twee QR-codes: eentje voor het verhaal voor min 10-jarigen, en een voor de plus 10-jarigen. Wanneer deelnemers met hun smartphone een QR-code scannen, kunnen ze een deel van het gekozen verhaal beluisteren.  Als extra zijn er leuke opdrachten of vragen voor onderweg. Op het einde van de tocht hebben de deelnemers het hele verhaal gehoord.

 

Griezeltip

Het geluid van je smartphone kan je eventueel versterken met een draadloze bluetooth speaker.

 

Deze activiteit is gratis en richt zich op gezinnen met jonge kinderen, grootouders en hun kleinkinderen en iedereen die graag een verhaal hoort tijdens een wandeling.

 

Plannetje

Klik hier om het plannetje te downloaden.

 

Je kan ook de QR-code op het griezelbord bij de startplaats inscannen en het plannetje downloaden via de website van KWB Nationaal op je gsm.