Hoofdgerechten
Vlees -
Vis -
Gevogelte -
Aardappels
Varkenhaasje met pasta en zuiderse groenten
Lamswaaiertje vergezeld van tomatentorentje
met
Gratin van aardappelen en groenten
Lamsfilet in krokant kruidenkorstje
met
Aardappelgratin, boontjes en witloof
Gemarineerd varkenshaasje met uienpuree
Haasje van everzwijn met witlooftaartje
met
Aardappelsoufflé met kruiden
Lamsfilet met een Provençaals kruidenlaagje
Lasagna met
3 soorten vis
Moussaka
Konijnenstoofpot
Konijn met mosterdsaus met
Aardappel-lasagne
en
Gekruide tomaten uit de oven
Kruidige lamstajine met groentjes
Jagerschotel
Everzwijngebraad met rode wijn
met
Rozemarijnaardappels
Stoverij Pase-Vite met
Puree van knolselder, wortel en savooi
Reegebraad met spruitjes en bospaddenstoelen
Hertenragout met bospaddenstoelen en twee soorten puree
Varkenskotelet in zuiders garnituur met
Aardappeltjes met tuinkruiden
Konijn uit Mol
Varkensribstuk met zuiderse aardappelschotel en venkel
Reeragout met rode wijn en kruiden met
Broccolipuree
Krokante varkensnootjes met
tomatentorentje
met
Aardappelgratin met feta
Stoofschotel van ree met zilveruitjes, shii-take en peperkoek
met
Rosti aardappelen
Gevulde courgettes op Parmezaanse wijze met tagliatelle
Everzwijnfilet met wintergroenten en abdijbier met
Pompoenstoemp
Kabeljauw orientaals met
Waterkerspuree
Konijntje uit de Elzas met
Aardappelen in een kruidig korstje
Reefilet met wildgarnituur met
Aardappelpuree met pastinaak
|