Koken met Wannes

 

 

kookles 1 (18/9 - 1/10/2010)
 

- Soep :
- Tussengerecht:

- Hoofdgerecht :

- Dessert :
 

Pompoensoep met saffraan
Aardappel in de schil met rode bietblokjes, gerookte zalm en citroensausje
Gevulde courgettes op Parmezaanse wijze met tagliatelle
Peer met geitenkaas, balsamico en honing

 

 

 

kookles 2 (15/10 - 5/11/2010)
 

- Hapjes :



- Hoofdgerecht :
- Dessert :
 

Hammousse met rode bietenscheuten
Tomaatjes 'Bloody Mary'
Gegrild stokbrood
Verrassingskomkommer
Mosselen in witte wijn met Frieten
Irisch coffee

 

 

kookles 3 (19/11 - 3/12/2010)
 

- Hapjes :

- Soep :
- Hoofdgerecht :

- Dessert :
 

Champignons in een Jasje
Gekarameliseerd spruitje met appel en spek
Witlofsoepje uit Heert met bieslookroom
Everzwijnfilet met wintergroenten en abdijbier met Pompoenstoemp
Gegratineerde vijgen

 

 

 

kookles 4 (17/12/2010) - tapas-tapas-tapas
 

tapas
tapas
tapas

Patatpas
Surimiglaasje met vers fruit
Paprikakaas met tomatengarnituur
Scampi's met mangogazpacho
Kippenmousse
Krokante hapjes met camenbert
Groentjes met ansjovisolie
Cannelloni van gerookte zalm met avocadomousse
Zwarte en witte pens met noten en appelcompote
Tonijn in sesamjasje met wasabicréme
Eendenlevertorentje  met pompoenchutney
Spaanse empanadas
Ceviche
Krabkoekjes met mihoen
Champignons met feta en sambal
Saltimbocca van scampi's met salie en ham

 

 

kookles 5 (19/2/2011) - finale -
 

- Aperitief :
- Hapjes :
 

- Voorgerecht :

- Soep :
- Hoofdgerecht :


- Dessert :

Sparkling hibiscus
Koud soepje van prei
Hapje van gerookte forel
Pastinaakpuree met verse garnalen
Portobello Wellington met jus van geroosterde groenten
Exotische pompoensoep met kokosmelk en kerrie
Kabeljauw orientaals
Landes-hoen in roulade, boontjes
Waterkerspuree
Valentijnstiramisu

 

 

 

koken voor dames (13/5/2011)

 

top