Koken met Wannes

 

 

 

 

kookles 2 (24/10 - 18/10/2011)
 

- Hapjes :


- Voorgerecht :

- Soep :
- Hoofdgerecht :
- Dessert :
 

Scampi's in het groen
Minislaatje van appel, bloedworst, witloof en brokkelkaas
Pompoenkroketjes met bacon en oude kaas door Annelies Janssens
Broccolisoep met bloemkool en gerookte zalm
Verrassingskalkoen op Italiaanse wijze
Pompoencakejes met gekarameliseerde walnoten door Annelies Janssens

 

 

 

kookles 3 (4/11 - 11/11/2011)
 

- Hapjes :

- Voorgerecht :

- Soep :
- Hoofdgerecht :

- Dessert :

Gevogeltepita met kokossausje
Driekleurig glaasje met avocado
Witloofcroissant, bayonnehesp en ‘Bouquet des Moines’
Lichte pompoensoep met gerookt spekschuim
Konijntje uit de Elzas met Aardappelen in een kruidig korstje
Exotische sabayon

 

 

 

kookles 4 (9/12 - 23/12/20101)
 

- Hapjes :
 


- Voorgerecht :
- Soep :
- Hoofdgerecht :

- Dessert :

Hapje met pompoen en Italiaanse kaas
Italiaanse glaasjes en ganzenleverpraline
Vanillemilkshake met knapperige groenten en gerookte paling of forel
Sint-Jacobs vruchten met kokos en citroengras
Knolseldersoep met witbier
Reefilet met wildgarnituur met Aardappelpuree met pastinaak
Trifle met mango en mascarpone-crème

 

 

 

kookles 5 (18/2/2012) - finale
 

- Hapjes :
 

- Voorgerecht :
- Soep :
- Hoofdgerecht :


- Dessert :

Tonijnkrokantjes
Wortelsoepje met sinaasappel en gember
Glaasjes met zalm en heilbot
Ganzenmagret op een bedje van witloof en appelen
Waterkerssoep met rivierkreeftenvlees
Schelvis met Tempelier en venkelpuree
Jonge parelhoen met frambozebier en witloof met Duchesse aardappelen
Tiramisu met frambozen

 

 

 

Zuiders koken voor dames (1/6/2012)

top