Soep: Currysoep met Philadelphia

Book: Wannes recepten
Chapter: Soep

Personen: 4

1 stuk jonge uien
200 gram philadelphia natuur light
1/2 stuk rode paprika
150 gram kipfilets
1 eetlepel olijfolie
2 koffielepel currypoeder
Naar smaak pezo
75 centiliter kippenbouillon
2 eetlepel maizena
1/2 koffielepel paprikapoeder

Bereidingswijze :

1.Maak de kippenbouillon en gaar er de kipfilets in.

2. Was de ui en de halve rode paprika. Snij de ui in ringen en de paprika in blokjes.

3. Verhit de olie in een kookpan en bak de afgekoelde en in stukjes gesneden kippen filets.
Voeg heel eventjes de groenten toe.

4. Breng op smaak met curry, peper en zout, voeg de bouillon toe en breng aan de kook.

5. Los het aardappelzetmeel op in 50 ml koud water en schenk het bij de kokende soep.

6. Zet de soep terug op zacht vuur en los er al roerend de Philadelphia Natuur Light in op.

7. U kan verder bijkruiden naar smaak met curry, peper, zout en paprikapoeder.

 


Afdrukken