Soep: Currysoep met Philadelphia
Book: Wannes recepten
Chapter: Soep
Personen: 4
1 stuk jonge uien
200 gram philadelphia natuur light
1/2 stuk rode paprika
150 gram kipfilets
1 eetlepel olijfolie
2 koffielepel currypoeder
Naar smaak pezo
75 centiliter kippenbouillon
2 eetlepel maizena
1/2 koffielepel paprikapoeder
Bereidingswijze : 1.Maak de kippenbouillon en gaar er de
kipfilets in.
2. Was de ui en de halve rode paprika. Snij de ui in ringen en de
paprika in blokjes.
3. Verhit de olie in een kookpan en bak de afgekoelde en in stukjes
gesneden kippen filets.
Voeg heel eventjes de groenten toe.
4. Breng op smaak met curry, peper en zout, voeg de bouillon toe en
breng aan de kook.
5. Los het aardappelzetmeel op in 50 ml koud water en schenk het bij de
kokende soep.
6. Zet de soep terug op zacht vuur en los er al roerend de Philadelphia
Natuur Light in op.
7. U kan verder bijkruiden naar smaak met curry, peper, zout en
paprikapoeder.
|